torstai 7. toukokuuta 2009

Xena Liaros 3.5.09

Jep. Käytiin vappu-kisoissa. Tsaulla. Tuomarina toimi Nyberg. Radat ei ollu mitenkään vaikeita, korkeintaan vauhdikkaita. Hyppy, käännös 45ast. vas. suoraan rengas ja pari hyppyä linjassa. Sieltä puomille ja käännös pituudelle, hyppy ja muuri. käännös ja rengas taas. Kepit, hyppy A putki ja maaliin.Xenan varaslähtöä ja kepeillä paria korjausta lukuunottamatta mielestäni kohtalainen suoritus. Tulos oli kuitenkin HYL!!!???Katoin suorituksen videolta noin 20 kertaa, enkä viäläkään ymmärrä, mistä hylkäys johtui. Mut silti oli kivaa. Kontaktit onnistu ja Xena osui renkaan keskelle molemmilla kerroilla.

Tokaan starttiin olin taas tapani mukaan huippulatautunut. Rata oli ekan radan käänteinen. Tsaulla kisanneet tietävät, ett ulkokentällä autotien puolella ei ole aitaa. Pelkästään metrin korkunen pengerrys.Noh, lähtölinjan kohdalla joku ukko seiso penkan päällä kuvaamassa. Se kai sit tuntu Xenasta ihmeelliseltä ja meni sitä haisteleen. Ite seisoin radan reunalla ja päästelin ärräpäitä kameralle. Pahin painajainen toteutui. Xena katosi näkyvistä tielle, ja minä perässä. Onnex sain sen äkkiä kiinni ja nousin töyräälle ja huusin Nybergille, oliko vielä lupaa. Vihreää valoa näytettiin. Nyt en enää odotuttanut Xenaa vaan lähdettiin lähes lentävällä lähdöllä. No pakkahan oli edeltävien tapahtumien takia jo sekaisin, enkä oikein pystyny keskittymään ohjaukseen. Virheitä tuli ropisemalla, mut ihme kyllä ei hylkyä. Ali-aikaa 4s. mut ei sijoitusta.

Takana on nyt viis starttia ja neljä hylkyä ja tää sijoittumattomuus. Sori Patse, ei taidettu pystyä sun ja Taikan ennätykseen.

Ei kommentteja: