sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Xena Vaasassa

Jou. Herrala jatkoi tuomarointia ykkösissä. Eka rata oli hyppäri,mut siitä ei ole paljoo kerrottavaa.Olosuhteet oli äärimmäisen hankalat.Xena oli odottanut koko päivän ja kolmosten palkintojen jaon takia ei jääny juurikaan aikaa valmistautua.
Mentiin lähtöpaikalle ja laskin X:n maahan.Ihan kuin se olis ollut huippuunsa viritetty vieteriauto.Kun jalat osui maahan se ampaisi matkaan. Neiti kävi hiukan liian kuumana, eikä käskyt menneet perille oikeen missään vaiheessa.Virhemäärä olis varmaan pysyny sallituissa rajoissa, mut mutkaputkelle mennessä se koukkas mun edestä väärään päähän.
No siitä lähettiin rantaan jäähtymään ja miettimään jatkoa.

Toiseen kisaan pystyin valmistumaan paremmin.Tein pieniä harjotteita ja temppuilin sen kaa.
Nyt lähtö onnistui paremmin. Kaks hyppyä ja suoraan putkeen ja renkaan läpi. Käännös vas.mutkaputkeen, A, muuri ja vas. kaks hyppyä. Näistä jälkimmäisellä tein ite virheen ja siitä vähän ohi. Tästä jatkettiin puomille, pari hyppyä ja tiukka käännös kepeille. Tästä tuli taas se perinteikäs kielto.Loput kolme hyppyä meni ok.Jossain vaiheessa rataa oli tullu kosketuskin ja tän takia tulos 15 aika -3s. Yllättäin se riitti nelos-sijaan. Taas kerran olis kannattanu jättää tulos vertailu tekemättä. Hävittiin kolmannelle 0.6 pisteellä ja yks viitonen vähemmän ja sij. olis ollu kakkonen. Jäi kaiveleen sen verran, et päätin kumminkin vielä jatkaa tätä harrastusta.

Tällanen oli mein Vaasan reissu. Xenan kans mennään varmaan seuraavax Saloon. AKVA saa vähän huilia ja parannella akneaan.


Laskuri näyttää, et tätä palstaa oikeesti joku lukee, niin hyvät ihmiset kommentoikaa.

Ei kommentteja: