lauantai 16. toukokuuta 2009

Xena Raumalla kans

Jou! Kolmosten jälkeen käytiin kotona syömässä ja nukkumassa pitkät päikkärit. Edellinen yö oli melko lyhyt, kun olin ollut ilta-vuorossa ja pääsin sänkyyn vasta yhdeltä.
Noh, Liedon jälkeen oli paljon mietittävää, enkä odottanut kisalta paljoakaan. Valmistautumisen tein tosi huolella, eli hyppyytin harj. esteellä ja tein odotusharjotuksia. Kisa-alueelle mentiin vasta kun kuulutettiin. Odotusharj. ei vielä tuottanut tulosta, vaan X otti varaslädön. Toivuin siitä sekunnissa ja päästiin tositoimiin. Rata eteni seuraavasti: hyppy, rengas, A, hyppy, putki ja kepit. Taas sama ongelma kuin ennenkin, X tulee kepeille niin s¤¤¤anan lujaa, että menee ekan kepin ohi. Siitä tuli vitonen. Sitten putki , hyppy muuri ja putki. Hyppy x2, valssi hyppy ja putki. Jostain syystä yks rima putos ja siitä toinen vitonen. Puomin jälkeen täyskäännös hypylle, pituus täyskäännös putkeen ja pari hyppyä. Päästiin maaliin ja olo oli kuin voittajalla. Xena pysyi hallinnassa eikä karannut kertaakaan. Ihmettelin et virheitä tuli vaan 10, Xena kun teki useamman oman pyörähdyksen ja kerran kun käsky ei tullut ajoissa X puri mua mahaan. Mut tuomarin sana on laki aika - 8,5 sij. 5.
Ihan kiva päivä, aurinko paistoi ja oli lämmintä. Iso kiitos paikalla olleille Harjalaisille. Oli hauskaa jutustelua ja nasevia kommentteja. We love you all. Kaitsulle erityiskiitos kahden tuulilasin läpi lähetetyt tsemppaukset. Se toimi.
Tän päivän jälkeen on taas helpompi lähteä ens viikonloppuna Vaasaan. Ilmottelen millai kävi. Moro.

Ei kommentteja: