sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Vaasa 23.5.



Aamu alkoi taas Aalla, eli AKVA ja medi 3. Ekaan kisaan ei oltu ilmottauduttu ihan käytännön syistä. ja hyvä niin kun yö jäi taas vähän lyhyeksi. Ja meinas toiseenkin tulla kiire, kun siivoiltiin vaunua ett päästäis kisojen jälkeen nopeemmin lähtemään.




Oolrait. A.Virtanen oli kasannut kivan ja sopivasti haastavan radan.Neljä hyppyä n.puoliympyrässä, oik.mutkaputkeen. Kaks hyppyä vas.mutkaputkeen, täyskäännös hyppy ja pituus.Taas täyskäännös kepeille, rengas ja täyskäännös Aalle. Putkeen puomin alle, muuri ja puomi. Käännös vas. kaks vierekkäistä hyppyä ja maaliin. Kieritystä ja pyöritystä oli ihan riittämiin.Laskin ett valssasin seittämän kertaa.

Virheitä radalta kerättiin nolla ja AKVA liikkui todella sulavasti ja hyvällä vauhdilla. Ihanneaika oli 44s. ja se alittui vajaalla sekunnilla. Tuloslistaan tuli sij. KOLME!!!!! Jumalessön eka palkintosija kolmosissa. Tuntui aika pirun hyvältä.


Tokassa kisassa tuomarina oli R. Herrala. Rata oli kuitenkin edellisen käänteinen, koska hän oli luullut ettei tuomaroi kolmosia, eikä ollut rataa tähän kisaan.


Päivä oli pitkä ja lämmin ja se myös alkoi näkyä AKVAn menossa.Kovasta kannustamisesta huolimatta en meinannut saada siihen vauhtia. Virheetön rata,mut yliaikaa 5s.En meinannu uskoa, et sekin tulos riitti kolmanteen sijaan. AKVAN suhteen päivä oli oikeestaan aika täydellinen. Enempään tuskin oliks enää pystytty.

3 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Onnea nollatuloksesta! Kuvasta päätellen tottelit mun kehotusta "Kuumenna sitä koiraa, hulluta sitä!" ;o)

Ria kirjoitti...

Noi kuvat on kyllä otettu palkintojen jakoa odotellessa :)

Tuula kirjoitti...

Siis tosiaan, hieno saavutus, nolla yhdistettynä palkintopalliin, hyvä hyvä!!