perjantai 22. toukokuuta 2009

Vaasan reissu

Jou. Helatorstaina lähettiin ajelemaan Vaasaan vaunu auton perässä. Aikaa meni n. 3 tuntia ja tankillinen bensaa. Matka meni hyvin ja asettuminen leirintä-alueellekin Vaskiluodossa, siihen asti kun olin saanut vaunun parkkiin ja aloin kytkeä sähköä. Kun avasin sähkölippaan tajusin heti, että nyt tuli ongelmia. Lippaassa oli tavallinen pistoke ja vaunun kaapelissa moderni 3-napainen pistoke. No varsinaista hätää ei ollut, kun akuissa oli virtaa ja kaasupullo täynnä. Lost vaan jäi näkemättä, kun TV ei toimi ilman ulkoista sähköä. Eikä siinä vielä kaikki. Ilta-tsaikan aikaan huomasin penkin alta valuvan vettä lattialle. Pienen tarkastelun jälkeen kävi selväksi, että talven jäljiltä vesiputki oli murtunut jostain kohtaa. Eli hanavettäkään ei käytettäisi. Onnex sentään kaasulämmitin pelasi.
Ilta kului jotenkuten muutaman oluen merkeissä ja alettiin yöpuulle.Kostea nurmikko ja hiekkatie takasivat Adalle ja Xenalle paikan boxissa.Aamuyöllä Ada kuitenkin ilmoitti halusta päästä sänkyyn ja pian meitä oli siellä viisi.
Aamulla heräsin niska jäykkänä ja edellisillan brobleemista sisuuntuneena päätin kohottaa taistelutahtoa ja kävin pudottamassa talviturkin Pohjanlahteen. Vesi oli s¤¤¤anan kylmää, mut päivä lähti hyvin käyntiin. Sit lähettiin kaupungille ostelee. Prismasta löysin vanhanaikaisen auton lämppäripiuhan ja tajusin, et sehän sopis vaununkaapelin ja sähkölippaan väliin, eli sekin ongelma oli ratkaistu.

Oolrait,sitte päästään itse asiaan eli kisaamiseen.Mein päivän ainoa startti oli ennen 8:aa. Saavuttiin paikalle just kun Jaakko ja Zen oli radalla. Paikalla oli useampi tuttu agilitaaja mm.Anne Trygg ja Noora Takaveräjä Raumalta, sekä muutama turkulainen.Päivä oli ollut tosi lämmin ja juuri kun medien B-rataa ruvettiin rakentamaan alkoi sataa reippaasti.Kisafiilis nousi kun AKVAN kans täristiin varjon alla.Onnex se oli vaan lyhyt kuuro ja itse kisa käytiin auringon paisteessa.
Tuomari oli A. Virtanen. Ekax 4 hyppyä ympyrässä, sit puomi, hyppy ja täyskäännös keinu, muuri ja 90as. kepeille. Mutkaputki kauempaan päähän, 2 hyppyä ja sarja. Rengas,putki,A ja kolme hyppyä.
Alku meni ihan ok,kunnes puomilta TAAS kontaktivirhe.Enkä tiedä mitä kepeillä tapahtu, kun 4:llä kepillä AKVA pysähty ja jatkoi taas. Seuraavat hyppyhässäkät meni taas hyvin. Renkaalta käänyttiin 90as. putkeen, en tiä mix mut AKVA meni putken suun ohi ja A:lla taas kontaktivirhe.
Tulos 18.06 ja 8.sija.
Noi kontaktit kyl ihmetyttää.Videolta katoin, etten ite mielestäni tehny ohjausvirhettä vaan vein alastulon loppuunsaakka. Ennakkovalmistelut tein huolella ja sillon AKVA vaikutti tosi innostuneelta. Jotenkin tuntuu, ettei se keskity kisassa.No, huomenna tai siis tänään on uus päivä. katotaan mitä tulee.

Ei kommentteja: