lauantai 9. toukokuuta 2009

Xena Harjavallan näyttelyssä 9.5.

Nyt kirjottelee vaihteeksi Ria. Xena, kun kävi näyttelyssä agility-kisojen sijaan. Aamulla lähdettiin Ramin kans jo aikasin hommiin näyttelyyn, ilma oli mitä "ihanin" eli vettä satoi reippaasti. Sieltä tultiin sitten pikaisesti vaihtamaan vaatteet ja hakemaan Xena mukaan. Vielä ei päästy näyttelyyn vaan mentiin ristiäisiin, jotka onneks oli sopivasti matkan varrella :) Sieltä vauvan saatua nimen kiiruhdettiin näyttelypaikalle, jossa sama mielyttävä ilma jatkui. Olin kerrankin pukeutunut hienosti, kun en ehtinyt vaihtaa vaatteita ristiäisten jälkeen. Saatiin vähän pitkiä katseta muiden ollessa lähinnä tuulipuku/sadetakki linjalla.
Näyttelyssä Xena sitten oli juuri sellainen, kun olettaa sopii sellaisen aamun jälkeen. Virtaa on liikaa ja ei mitenkään malteta seisoskella paikallaan. Ravi sentään sujui suurimman osan aikaa ihan ok.
Tuomari ei pitkää arvostelua antanut, mutta totesi Xenalla olevan tyypillinen tempperamentti, hyvä pää, feminiininen ilme, hyvä runko ja ylälinja, hyvin asettunut häntä ja liikkuu hyvin. Xena sijoittui Paras Narttu 2. ja sai sertin (joka on nyt toinen)
Kehän jälkeen hain kuivaa päälle ja auttelin vielä vähän näyttelyssä. Kotimatkalla käytiin vielä juomassa ristiäis-kahvit jotka jäi kiireessä juomatta.

Ei kommentteja: