perjantai 25. kesäkuuta 2010

Jussin viettoa #1


Morkkis!




Sataa, sataa ropisee. Ihan tyypillinen juhannuskeli on just nyt päällä. Eilen ku lähettiin Paneliasta oli keli ihan erilainen. Ja onnex saatiin tänään kisata viälä aurinkoisessa kelissä. Mun piti alunperin mennä mökille, niinku aina ennenki juhannuksena, mut Ria ehdotti et lähtisin Tsaun juhannuskisoihin Tuorlaan. Ja siitä se ajatus sitte lähti. Eli vaunu täyteen tavaraa ja kohti Turkua ja siitä Tuorlan majatalon alueelle. Onnex saatiin viälä sähköpaikka, vaix meit oli laitettu sähköttömälle alueelle, vaix mää olin varannu sähköpaikan.

No nyt saa lätinät jo riittää,asiaan :)

Me tehtiin Xenan kans samat jutut, aina ennenki ennen kisoja. Eli jälkitreeni ja starttiharjotus. Mää en ite nyt päässy aamu-uinnille, ku sinne on matkaa ainaki kilsa. Tos viäres on joku tekojärvi, mut se vesi on tosi paskasta, et edes mää en menis sinne :)


Eka rata oli hyppäri ja M. Vuorisen tuomaroima. Mul on aikasemmin Markun linjasta ollu semmone käsitys, et kiellot on tosi herkässsä. En tiä sit vaikuttiko juhannus siihen et nyt oli toisin. Mein yks kielto oli tosin ihan ansaittu, mut huomasin monen muun kohdall ettei linja ollu ihan perinteinen.

Startti onnistu ihan ok. Ajatelkaa ihmiset, mää uskalsin jättää sen odottamaan... viis estettä mentiin ihan pirun lujaa, mikä ei sillai oo mitään uutta. Vitos-kutos hypyt oli vierekkäin, toinen hyppy toiseen ja toinen toiseen suuntaan. Xena teki kaarroksen, minkä säde oli varmaan 7 metrii. Kaikki kävi niin äkkii, etten tajunnu siirtyä kutoshypyn toiselle pualelle, jolloin olis vältytty kiallolta. Sen pitkän kaarroksen myätä Xenalta taas kerran putos pää, tai aivot valu nilkkoihin,whatever. Se ei enää ollu kunnol hanskas ja kävi todella kiarroksilla, kepeiltäkin hankittiin viälä vitonen. Aika oli jotain 7s miinusta ja se riitti kuudenteen sijaan.

Jos meil olis muutama kymmenen starttia vähemmän takana, ni tohonki sijaan vois olla tyytyväinen mut näillä kisamääril mää en ole, vaix kisaajia oli sentään 19. Olin muute todella yllättyny, ku yleensä Tsaun hallikisoissaki medi ykkösiä on vaan n. 10.


Tokaan vetoon tuomarix vaihtu Minna Räsänen. Rata oli taas ihan perus-ykkösten rata ja vaan yks putkiansa. Olis voinu luulla, et Xena olis jo ollu rauhallisempi mut toisin kävi. Startti oli pakko tehdä yhteislähtönä. Toka rima putos ja A:kontakti päin persettä. Xenalla tuntu olevan pyreneesi vaihde päällä ja kaikki mun käskyt meni ihan kuuroille korville. Kepeillä kävi käteen kii ja se oli mulle viimenen pisara ja päätin et tommosta hölmöilyy ei palkita sillä, et sais jatkaa loppun ja mahdollisesti hölmöillä viäl lisää. Eli tein hyvin poikkeuksellisen vedon ja lopetin kesken.


Nyt on päivä ja ilta aikaa nuolla haavoja, jotka on jo maustettu Stony Cape viinillä.Ni on kivampi nuolla :D Katotaan sitte mitä huominen tuo tullessaan.

Ei kommentteja: