lauantai 24. huhtikuuta 2010

Xena Messarissa 24.4.10

Hell yeah!

Taas piti sitte lähtee ihan stadiin asti kisaamaan. Täytyy kyl sanoo et oli ehkä hulppeimmat puitteet, mis oon koskaan kisannu.Etukäteen olin hiukka kyyninen,et mitä kisasta tulee ku samaan aikaan messaris oli kaikenlaisii messuja. yleisöö oli ainakin ihan pirusti. Hallin mattopohja piti yllättävän hyvin nappisten alla, eikä koirillakaan ollu radalla pito-ongelmia. Tuomarina kisoissa toimi mein ehdoton suosikki Anne Savioja.

Eka veto oli taas mein osalta vähä rauhaton. Xena ei millään meinannu malttaa odottaa lähtöä ja irtoskin vähä aikasemmin, ku olisin halunnu. Ihan hyvin se sit kummiki pysy lapasessa ku alkuun päästiin. Etukäteen jänskätti taas toi keinu. Xena kyl suoritti sen virheettä, mut laskeutu hyvin varovasti. A:n kontakti oli nyt ookoo,mut puomilta taas vitonen. Tokavika este oli rengas, johonka mää ohjasin vähä lepsusti ja X veti sivusta ohi.Sitte ku rupesin sitä korjaamaan, ni jostain syystä Xena päätti suorittaa sen väärään suuntaan. Taas katkes tulosputki, kele :)

Tokalla radalla Xena oli paljo rauhallisempi ja lähtö onnistu paremmin. Rata oli melkein sama ku edellinen, mut käänteisenä. Nyt ku rengas oli jo alussa se ei tuottanu ongelmia. Nyt puomilta oli suora näkö-yhteys seuraaval esteelle putkelle, ni eihä X malttanu keskittyy siihen kontktiin ja taas meni yks nolla tulos ohi, ¤¤¤tana. Pari kieltookin onnistuttiin hankkimaan ja lopputulos 15 ja - 6s. Se riitti viidenteen sijaan, mikä tällä kertaa oli viälä palkintosija. Saviojan radoilla on aina hienoo päästä palkinnoille, ku ei koskaan tiedä mitä kommenttia Anne milloinki antaa. Täl kertaa palaute oli vaan positiivista ja Xena sai kunnon rapsutuksen.Ekan kisan jälkeen näin Annen pihalla ja sain osakseni pientä piilovittuilua, varsiki siit renkaasta, mut se oli silti ihan ansaittua.
Erityisesti lämmitti,kun järjestävän seuran toimesta tuli kiitosta,kun olin tullu kisaamaan " niin kaukaa :) ".

Vähä kyl tällähetkel huolestuttaa toi keinu. Tuntuu ettei mein reenaamisesta oo ollu paskankaa hyötyy. Kohtalaisen kliseistä sanoa et kyl se treeneissä osaa, mut se vaan on niin et olosuhteet on kumminki täysin erilaiset, ja keinu kumminkin pamahtaa hallissa kovalla alustalla ihan eritaval ku ulkokentäl. No viikon päästä nähdään miten käy, ku alusta vaihtuu hiekkaan.
Siihen asti

Rock on folks !

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti nähdään Turus` ja tehrään hyviä ratoja ja tuloksia!
Tsemppiä!