maanantai 5. huhtikuuta 2010

Xena ATT:llä 5.4.10

Ou nou!

Päin helvettiä menee, mutta ei voi valittaa. Rima pysyy paikallaan, kun sen alittaa (J. Leskinen).
Toi fraasi kiteyttää aika hyvin tän hetkiset ajatukset.Rimoja ei pudonnu,mut kaikkee muuta paskaa sitte tapahtu.
Eka rata oli Marjo Heinon tuomaroima. Ei millään tavalla erityisen paha. Hällä vaan on tiukka tyyli tuomaroida. En tiedä mistä oli löytäny mein suorituksesta 3 kosketusta. Ite en ainakaan tunnusta yhtään. Suoritus lähti muutenki menee perseelleen meille niin harvinaisen varaslähdön takia. Se nyt ei oo mikään ongelma. Enemmän mua huolestuttaa se, kun oltiin eilen Salossa treenaamassa,ni Xena meni ominpäin keinulle,ja se oli semmonen happoteräksestä tehty härveli ja rämähti aika ilkeesti. No sen jälkeen siit tulikin taas ongelma. Monen yrityksen jälkeen sain X;n menee sen keinun, jotain sille jäi päähä,ku tänään se hyppäs puolesta välistä pois,voi prkle! No tält radalta koko porukan toisex paras aika ja sijotus oli jotain 12/22.

Tokaan kisaan tuomarix vaihtu Henry Luomala,yks mein favourite-tuomari. Rata oli hauska.Nopeita suoria,sopivasti pyöritystä,pari ansaa ja pitkä kuljetus kepeille. Alku oli taas vähä hankala,kun lähtöpaikalla mein takana oli yks seltti mikä ärsytti Xenaa ( ei ollu Taika :) ). Irti päästyään Xena pakitti vähä neuvomaan sitä pysymään kauempana. No mää sain sen kumminki hallintaan ja lähettiin liitelee radalle ja vielä ilman varaslähtöö. Tää oli varmaan koko viikonlopun paras veto meiltä. Vauhti oli taas kerran erinomainen ja Xena oli hyvin kuulolla. Ainoo huono puoli oli,et kontaktit oli päin persettä. Kympillä sijax tuli joku 6-7.

On se kumma juttu et jossain vaiheessa ku alettiin vähän menestyä, ni nyt ei millään meinaa sulattaa näit takapakkeja. Vaix pitäis se jo tietää et tää on niin herkkä laji, et takaiskuja tulee aina silloin tällöin. Tuntee ittes ihan paskaks,ku tää oli Xenalle jo toinen kisaviikonloppu tänä vuonna ku jäätiin ilman palkintoja :)
Mut kyl täältä viälä noustaan

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

No, no, olet jo sisäistänyt agin idean, herkkä laji ja voi tapahtua mitä tahansa ja ennenkaikkea PIRUN HAUSKAA!
Hyvin X menee ja pian pääsee kunnolla treenaamaan, joten ei syytä huoleen!