lauantai 3. huhtikuuta 2010

Xena Helsinkissä 3.4.10

Halibazui!

Piti sitte lähteä stadiikin kisaamaan. Ei olla ennen sillä suunnalla käyty eikä ollu oikein käsitystä paikallisesta tasosta. Jälkeenpäin kun tuloksia kattelee,ni voi todeta et taso oli ainakin medeissä pirun kova. Nollia tuli ihan ropisemalla.

Eka rata oli Johanna Wutrichin hyppäri. Odotukset oli ennen starttia aika korkeella. Rata näytti ihan sujuvalta,eikä ollu pelkoa kontaktivirheistä :) Mut niikun monta kertaa ennenkin pyrtsin kanssa saa varautua aina odottamattomaan. Jos edellisessä kisassa joku asia on onnistunut,se välttämättä onnistu seuraavalla kerralla. Nyt oli sit vuorossa varaslähtö. Ja se romutti tällä kertaa nollahaaveet. Hypyn jälkeen oli rengas,mistä piti kääntyä tiukasti putkeen. No täs kohtaa olin auttamattomasti myöhässä ja Xena veti putken suun ohi. Loppurata oli kumminkin ihan ok ja pujottelukin saatiin läpi ongelmitta.

Toka veto oli Johanna Nybergin agirata. Kyseisen tuomarin radat ei oo ykkösissä ollu meille kovinkaan suosiolliset. Rata oli muuten ihan kiva, keppien jälkeen vaan oli kaks hyppyä aika pirullisiisa kulmissa ja kun olin metrin myöhässä onnistuin taas hankkimaan kiellon. Jotain hyvää kumminki tästäki vedosta täytyy sanoa. No pujottelu onnistu taas,mikä edellisissä kisoissa meni molemmilla kerroilla perseelleen. Eikä tullu edes kontakti-virheitä,mikä on oikeestaan vielä isompi juttu.
Tälläkin kertaa Xena otti osittaisen varaslähdön,mitä se ei oo vähään aikaan tehny. Aattelin et mahtaisko se johtuu siitä, et oltiin ihan uudessa paikassa kisaamassa ja Xenaa ehkä jännitti. Ennen radalle menoa se oli kumminkin poikkeuksellisen rauhallinen.

En tiädä mahtoko Xena vetää kumpaakaan rataa ihan täysillä,vaix molemmissa aika oli n.10 sekkaa miinusta, ni se ei kumminkaan ollu läheskään nopein.
Huamenna matkataan Saloon ja päästään treenaamaan. J a maanantaina kisataan taas, eli aika agilityn täyteinen pääsiäinen meillä. Hell,yeah!

Ei kommentteja: