lauantai 1. toukokuuta 2010

Xena vapun vietossa



Kuti,kuti !

Radiossa puhuttiin jostain ruotsalaisen vapun vietosta. Fiffan, semmosesta mää en tiedä mitään, mut mun mielestä vappu ei oo oikee vappu, jos ei mee Tsaulle agi-kisoihin.Se perinne alotettiin viime vuonna ja sillosista tuloksista huolimatta mentiin tänäkin vuonna, onneksi !

Viime vuodesta poiketen ilma oli sen verran epävakainen, et olivat päättäneet pitää kisat viälä hallissa. Ja hyvä niin, kun jossain vaiheessa tuli vettä kuin Esterin ... hanasta.
Tuomarina ykkösten kisoissa toimi Anne Viitanen. Taas ihan uus tuttavuus meille, mut hyvä maku jäi hänen radoistaan. Ja tuomarointi linja oli ihan ykkösille sopivaa.
Ekaa kertaa mun agi-uralla tapahtu se mitä oon aina halunnu, nimittäin pääsin starttaamaan ekana. Täytyy kyl myöntää, et se kilpailunro 1. rinnassa paino aika paljon. Olis kiva tietää montako kertaa 1. numerolla on kisa voitettu :)

Hei, nyt päästään vihdoinki asiaan. Toi startti on meil ollu vähä ongelmalline, ja sitä se oli nyttekki. Mää kun irrotin Xenan valjaista, ni heti meinas rynnistää radan puolel. Onnex ennakoin tään ja tein sen tarpeex kaukana ekasta hypystä. No, kumminkin se jäi odottamaan sitä lupaa ja päästiin matkaan ihan ok. Kahen hypyn jälkeen heti kolmantena oli mun pahin pelon aihe täll hetkellä,keinu. Xena veti vauhdilla alastulokontaktiin asti ja odotti aisan laskua. Höh! ihan turhaan taas olin paskat housussa kun näin et keinu on geimeissä. Parin hypyn jälkeen mentiin kepeille eikä nyt ollu sisäänmenossa mitään ongelmaa. Tää oli tosi hyvä! Xena vaan on viälä sen vertta noviisi, et sil tarvii pujottelus antaa tahtii koko ajan. En sitte tiiä, mix jossain vaihees lopetin tahdin annon, ja heti meni vituix. Kepeillä on tullu ryssittyy sen verta paljon, et se korjaaminen käy onnex jo rutiinilla. Oma fiilis vaan taas laski, ku se perkeleen nolla meni taas. Sen takia kai puomiltakin tuli otettuu kontakti-virhe, ku en enää viittiny ohjata kunnolla. Aika oli taaskin n. 11 s. miinuksella ja kymppi siihen päälle, ni se teki sitte kolmos-sijan.

Toinen veto alko vähä niiku ekakin. Lähdössä oli pientä kuumentumista Xenan puolelta. Taas jäi kumminkin odottamaan, mut en sitte luottanu siihen niin paljo et olisin pidättäny sitä pari sekuntii kauemmin ja annoin luvan lähtee. Tää rata oli kuin edellinen, mut toisinpäin. Nyt kolmantena obstaakkelina oli puomi. Lähtö-hässäköiden takia olin ite alastulolla vähä liian kaukana eikä mun alastulokäsky tehonnu. Nyt mää kumminkin suljin sen kaukaisuudessa poislentävän nolla-tuloksen mielestäni ja jatkoin täysillä loppuun ja virheittä. Aika oli taas se miinus 11 ja sijotus kolmas, again.

Summa summaarum, kisat meni yli odotusten kun ajattelee mikä virkeys-taso mul täl hetkel on. Oon yli kaks kk:ta tehny yli-pitkää päivää ja toi mein Max poitsu viälä tykkää terrorisoida mein unia. Sitte on viälä tos pihalla pari projektia, mitkä sisäisen pakon ahdistamana on estäneet päikkäreiden oton, alkaa takki olee aika tyhjä tänään.
Erityiskiitokset tänään Piialle ja Pepelle, sekä seura-tovereille Lenalle ja pasille. On se pirun kivaa, kun toisenkin kerran samassa luokassa on seura-kavereita.

Epäselvää vappua kaikille : ))) !!!

3 kommenttia:

Johanna ja Halla kirjoitti...

Tä? Siis nukkuuko Xena tuossa ekassa kuvassa? Hyvin outoa :)

Onnea nollajahtiin!

Lena ja Hurrilat kirjoitti...

ONNEA! Teillä on todella hieno meininki radalla nyt. Se nolla ei ole enää kaukana. Tsemppiä eteenpäin! :)

Riitta ja luppikset kirjoitti...

Kaks kertaa palkinnoilla....ei huono !!=) Onnea !!