lauantai 15. toukokuuta 2010

AKVA Fossassa 13.5.2010

Jou !

Vähän taas venähti kisaraportin kirjotus. Kisa-matkan jälkeen lähdin viälä Xenan kans treeneihin ja sitte on ollu tätä piha-projektii ja perunan istutusta.
No kumminkin, käytiin helatorstaina Forssassa Akvan kaa kisaamassa.Samaan aikaan olis ollu kisat ATT:lläkin, mut tuolla oli tuomarina Marjo Heino ja se kallisti kupin sinne suuntaan. Marjon radat on sen verta syheröisiä ja ansoitettuja, et ne sopii hyvin Akvan tyyliin.
Erittäin hienoa oli myös, että hyvä kaverini Pepe aloitti oman kisa-uransa Muska-pyreneesin kanssa. Meil on ihan samanlainen historia, kun itekin alotin kisaamaan suoraan kolmosissa. Kuittia tuli parilta muulta pyrtsin omistajalta tyyliin " jaa sä oot kisaamassa väärän rotusella " tai "ai,onx Xena jo noussu kolmosiin :)". Miälellänihän mää olisin Xenanki kans kisannu, mutku ei sitä olis sinne huolittu ku kisat oli vaan kolmosille.

Eka rata alko hyppy,pituus ja taka-kiertoinen hyppy. Pituudelta oli suora yhteys putkeen, mikä koitui hyvin monen koirakon kohtaloksi. Akva onnex menee sinne mihin ohjaa ja onnex mää ohjasin sen putken ohi kolmos-hypylle. Siitä päästiin puomille, minkä alastulokontakti on ollu mones kisassa hakusessa. Onnex käytiin alkuviikolla treenaamassa, eikä se nyt hypänny yli kontaktin. Nyt maltoin tuoda Akvan rauhassa alas puomilta vaix edessä oli uus putki-ansa. Loppu rata suju ihan normisti ja kepeillä vierähti harmillisesti pari sekkaa liian kauan ja puhdas nolla jäi taas saamatta.
Rata oli kumminki sen verran vaikee, et mein suoritus riitti kuudenteen sijaan.

Toka rata oli hyppäri ja niissä yleensä ajat on niin kovia, ettei Akvan vauhti riitä. Nyt olis tarvinnu saada kisa videolle, et olisin nähny mitä mää siälä tein. Ku välillä Akva meni ihan ok vauhtii ja välil madeltiin. Kesken pujottelun se jopa pysähty ja siitä tuli vitonen. Kyl taas hävetti. Ei se silti paljoo hitammin menny ku ekal radal,mut sillon ku ihanneaika menee alle 50s, ni tietää et plussaa tulee paljon. Nyt sitä tuli 11s. ja sijotus 14.

Akval on tänä vuonna takana 6 kisaa Xenan 16 vastaan ja täytyy sanoo, et on sitä ollu vähä outo ohjata ja viälä ku me ollaan koko vuonna treenattu vissiin kaks kertaa.Seuraavax Akvan kisakuntoo mitataan tod.näk. Vaasassa. Xenan kans käydään sitä ennen viälä Salossa.

Ei kommentteja: