torstai 12. elokuuta 2010

Sääntörikkomus vai tuomarin virhe !


VAROITUS !!!
-sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka voivat olla haitallisia lapsille.

Toi otsikko on ainoo ajatus, mitä tästä päivästä jäi kouraan.Mää meinasin et tekisin tän jutun vast aamulla, mut tuli sellanen tunne et tää tulikivi ja rikkihöyryt on saatava pihalle nyte. Eli sen takii saattaa teksti olla vähä painokelvotonta, pahottelut jo etukäteen. Mut hei, its my blog and my fucking rules. Tehtiin reissu Vorssaan, minkä olis kyl hyvin voinu jättää tekemättäki.

Eka rata oli vauhdikas, mikä ny ei varmaan iso yllätys ookkaan. Tehtiin melkei virheetön rata. Ainoo paskajuttu oli vaan, et ekan ja tokan hypyn väliin Xena päätti tehä yhen putken. Eli se oli iha toisinto Salon kisasta.

Tokaan vetoon lähettiin iha hyvil mielil ja helvetin kovalla draivilla. Oli jo pimeetä ja huanoista valoista johtuen esteistä tuli pitkiä varjoja ja ohjaamine oli aikas helvetin haastavaa. Ja Xena oli viälä sen verta irti päästään, et oli koko ajan ihan veitsen terällä et se lähtee lapasesta. Mää tein monta täpärää ja miälestäni hianoo pelastusta ihan kova-äänisen käskyttämisen ansiosta. tulos oli silti kuulemma vaan 10.
Sitku mää olin noukkinu Xenan remmiin ja kehuin sitä kovasti työvoitosta, ni tää tuamari tuli väittään, et mää olin palkannu sen rata-alueella. Mit vit..? Mää olin jo ohittanu sen linjan misä mein remmi oli. Ja eiks se ny yleensä oo radan ulkopuolella, häh? Moni varmaan ajattelee, et seli seli, et jätkä oli vaan hualimaton. Mut mul on perustelut, mikä mun miälestä oikeuttaa olla kyrpiintyny. Rata-aluetta ei ollu erotettu millään narulla tahi nauhalla. Ja ku muistelee aikasempii tuamari puheita, ni aina on mainittu, misä se rata-alueen reuna on ja misä saa palkata. Nyt ei tästä ollu mitään puhetta. Mää sanoin sil tuamarille nää samat jutut, mut se ei ollu halukas neuvottelee ja kehtas kääntää mulle selkänsä. Vähä haiskahti, et tajus iteki tehnees virheen.
Suutuspäissäni mää viskasin lippiksenki maahan. Radan reunal oli muutama tuttu ja neki havahtu sillon, et mitä oikeen tapahtu. Mää kävin niille selostaas mikä oli homman nimi ja olin jo lähdös Xenan kans lenkille. Medit oli jo loppu ja mää käännyin takas. Olisin menny sen tuamarin kans viälä keskustelee. Mut kumminki löyty joku järjellinen voima, mikä sai mut kääntyy pois. Olin sen verta hiilenä et olisin voinu sanoo jotain törkeetä.

En sitte tiiä, oliko toi tuomarin virhe, vai henkilökunnan hualimattomuutta. Sen verta paha paskan maku tosta jäi, et tuskin enää kisataan Vorssas, eikä varsinkaan A. Huittisen radoilla :/
Tää saatta jo herättää närästystä ja myös kiinostusta, mut oon vamis ottaa kritiikkiä pualin ja toisin.
Huamena lähetään taas Vaasaan, ni katotaan tuleeko konfliktejä vai konvehtejä : )

See ya!

1 kommentti:

Vellu kirjoitti...

Paskamaisia nämä tulkintakysymykset. Säännöthän sanoo kehästä, että "Kilpailukehällä tarkoitetaan aidattua tai muutoin merkittyä aluetta, jonne kilpailurata rakennetaan." Ei tarvi olla lakimies (vaikka sellainenkin niin tekisi), että tuosta voi päätellä että kehän pitää olla selkeästi merkitty ja jos näin ei ole, tuomarit yleisesti ilmoittavat puhuttelussa mihin kehä loppuu. Tuomariohje määrittelee myös "Epäselvät tapaukset ratkaistaan koirakon eduksi."