maanantai 26. heinäkuuta 2010

Xena ja AKVA pitsi-agissa


Hello agi-nyplääjät!

Aikojen saatossa Rauman pitsiviikolle on ilmaantunut jos jonkinlaista härpättiä. On pitsi-turnaus ja pitsi-missit ja nyt vihdoin saatiin pitsi-agility. Teema toi ihan kivaa vaihtelua monen kisaajan vaatetukseen. Ja ihan heti täytyy onnitella Petteri K:ta joka voitti asu-kilpailun, aikamoiset hörhelöt oli miehen päällä. Komiaa.
Ja sitte asiaan. Kerrankin kävi sellanen ihme, et agi-kisat oli etu-ajassa. Se oli nyt vähä huono juttu mulle, ku kerranki me tultiin myöhässä paikalle. Se on sillai ku kisat on lähellä ja startti vasta ilta-päivällä, ni tulee touhuttuu kaikenlaista ja luulee et on aikaa ja yht'äkkiä sitä ei sitte olekaan. Ja järki tuntuu kans häviävän sen kiireen mukana. Heti ku saatiin leiri paikoilleen, mää olin menossa syynäilee tulevaa rataa, ku joku sano et pitäisköhän käydä myös ilmoittautumassa :D Noo, tekevälle sattuu kun on niin keskittyny harrasteeseen.

Jostain syystä mää en halunnu ottaa Xenallekaan ku kaks starttia ja mein eka rata oli sitte Sari Mikkilän tuomaroima. Rata vaikutti ihan kivalta ja " onnistumisen ilon " odotukset oli ilmassa. Oli ihan kivaa, et pitkästä aikaa oli muitaki oman seuran edustajia samassa luokassa, ku Jaana ja Manu, sekä Pasi & Taika oli kans mukana.
Startti-kohta oli taas silleen, et jengiä liikku takana, ja ne jotka tietää Xenan touhut,ni voi arvata et lähtö tulis taas olemaan ongelma. Mää istutin Xenan ekan esteen taa ja yritin rauhottaa sitä, mut ku valjaat irtos ni saman tien lähettiin matkaan. Onnex mää olin ite sijottunu sillai et pääsin kans hyvin lähtee, enkä jääny kauheesti jälkeen. Radalla ollessa mää en edes tajunnu et kuin upeesti Xena liikku ja ohjautu ihan sinne mihin mää halusinki. 16 este oli kahden hypyn sarja ja seuraavana oli keinu. Mää oli käännöksessä vähä myöhässä ja vaix mää olin suunnitellu tekeväni valssin ennen keinuu, ni päädyinki takaleikkaukseen. Ja tietää sen mitä tapahtuu, ku keinulla käy tollanen aivopieru. Xena hyppäs sieltä pois. Seuraavan putken jälkeen ohjasin vähä lepsusti ja tuli viälä hypyltä kielto.
Pahottelen, et tuli sanottua et mein veto oli ihan perseestä. Jälkeenpäin ku sitäkattelin ni ei todellakaan ollu. Harmitti vaan ku ite tuli sillai sählättyy.
Mul on vaan ihan käsittämätön taito ryssiä jo lähes varmat nollatulokset. Vaix silti ne tilanteet radalla tulee eteen niin äkkii, ettei niihin aina pysty ajoissa reagoimaan.
Se et tulos riitti siihen meille jo niin tutux tulleeseen kultaseen ananakseen ei jurpi niin paljo, ku se et omien törppöilyjen takia menee nollat ohi iloisesti ilkkuen :) Ja pasille pirusti onnee,, ku teki sen mihi mää en pystyny, eli hankki ekan nollan kakkos-luokassa. Hiano juttu!

Kauaa ei ehtiny edellistä kisaa sulatella, ku tartti siirtyä nurmikentän pualelle ja Heinon Marjon hyppärille. Oli sitte Eurajoen plikka taas väsänny melkosen temppuradan. Tiukkoja käänöksiä ja todella ahdasta. Ja viiminen hyppy putken jälkeen hauskasti kentälle päin :D
Ei varmaan tarvii enää sanoo, et startti oli lähes katastrofaalinen. X varasti ja oli positionaalisesti sen verran sivussa ekasta hypystä, et päätti sitte kiertää sen. Onnex ei täl kertaa hypänny väärään suuntaan. Se et täl kertaa nolla karkas jo ekalla esteellä aiheutti sen verran kiukkua, et aloin jakaa käskyjä todella äänekkäästi, mikä osottautu kyl ihan oikeex, ku este-välit oli niin lyhyet ja tarvittiin " Do or die" asennetta. Xena kellotti 39s. radan aikaan 33 ja vähä päälle ja se riitti kakkos pallille.
Hyvin kerättiin täs kisassa Muumi-mukeja HARJAan, ku Manu&Jaana kipus kolmospallille, Wonderful!!!

AKVA ei tänä vuonna oo juurikaan kisannu, eikä paljon ees treenannu. Mut aattelin et yks startti olis senkin hyvä vetää. Se kun ei kertakaikkiaan jaksa vetää kunnolla ku yhen startin päiväs.
Rata oli Mikkilän käsialaa, eikä mikään pahan vaikee ja AKVA pysty helposti tekemään sellasen normi suorituksen, eli hidas ja varma nolla-rata. Sijotus oli 15. mikä mun miälestä on AKVAlle tossa porukassa ihan ok

Ei kommentteja: