sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Xena ATT.lla 24.1.10


Jaaha!

Taas matkattiin läpi lumisen ja kylmän Varsinais-Suomen Lietoon.Onnex siellä on lämmin halli ni on ihan kiva kisata pakkasesta huolimatta.Tuomarina oli taas kaikkien pitämä Anne Savioja ja radat oli tunnetusti haasteellisia,mut ei mahdottomia.

Eka veto oli ihan ok,vaix heti alussa sai olla tarkkana,ku ykkös-hypyn jälkeen käännyttiin heti putkeen ja siinä vieressä oli jo kolmos-hyppy.Tästä kun selvis,ni pääsi oikeen kunnon vauhtiin.Pujokin meni nyt ihan mallikkaasti,sen jälkeen rengas ja tiukka käännös hypylle.Täs kohtaa vaan oli hiukka liikaa vauhtii ja X veti hypystä ohi.Xena oli radalla hyvin hanskassa ja ali-aikaa tuli n. 8 s. Sijotus oli toinen.
Palkinto-seremoniassa Anne onnitteli sanoen "jälleen kerran työ-voitto" ja lupas olla näkemättä painajaisia meistä.

Toka veto paljasti taas sen,ettei ihminen käsitä,mitä koiran pään sisällä tapahtuu.
Me hoidettiin alku-rutiinit ihan niiku ennenkin ja Xena oli ennen lähtöö yllättävän rauhallinen.Mut sit ku mä laskin sen ekan hypyn taa ja lähettiin,ni sen aivot ei kerinny mukaan.Kakkos ja kolmos-hypyt oli vierekkäin, 2 eteen ja 3 takaa,ni tää veti siitä välistä mun ohjauksesta välittämättä ja koko suoritus lepäs veitsen terällä ja meinas lähtee lapasesta.Olin melko varma hylystä,mut tikkii tuli vaan 25.Suorastaan hävetti pokata kolmos-sija tollasella tuloksella.Koko päivänä ei medeissä tullut yhtään nollaa.Vähä muitten podiumilaisten kaa naureskeltiin,et hyvä me!

Oon nyt kattonu noit ratoja tallenteelta useaan kertaan ja oon melko varma,et Xena on paikotellen silmää nopeempi.Näyttäs et se tekee puomis alastulossa juoksu-kontaktin,mut kumminkin domarin käsi nousee.Ekassa vedossa ihmettelin sitä jo kisan jälkeen ku se ei mun miälestä hypänny puomilta.Mut turha siit on ruinata ja kaikilla oli kumminkin samankokonen pytty ja ruokasäkki.
Nää radat tulee lähi-päivinä youtubeen et voi käydä kattoos ja päätellä ite.Hakusana on xenantouhut yhteenkirjotettuna.

See ya!

Ei kommentteja: