perjantai 3. heinäkuuta 2009

Xena Nastolassa

Hellou!
Perjantai aamulla lähdettiin taas vetämään vaunua tällä kertaa Nastolaan Agi-rotuun. Matka alkoi sateisissa merkeissä, mut Forssan jälkeen alkoi paistaa ja se jatkui koko päivän.

Tänään oli ykkösillä 2 virallista kisaa. Eka rata oli Saviojan, mikä on ollu peikko koko mun agi-uran ajan eli ei yhtään tulosta. Eikä tästäkään paljon ole kerrottavaa. Piuhat oli poikki molempiin suuntiin ja lopputulos kohtalaista kohellusta. Onnex sentään Kauton Jouni KKK:sta piti pyrtsien mainetta yllä ja otti kisassa kolmannen nollansa sijoittuen toiseksi.

Raskaan matkan höyryt päästettiin pois ekassa kisassa ja oli vähän helpompaa jatkaa seuraavaan. Tuomarina toimi Bob Griffin, vanha englantilainen gentlemanni.
Lähtöviivalla tuli mieleen ex-aurinkokuninkaan lause "Keep it simple". Unohdin kaikki lajin hienoudet ja ohjasin mahdollisimman yksinkertaisesti.
Alussa oli radan keskilinjalla suorassa linjassa 2 hyppyä ja puomi, sen jälkeen puoli-ympyrässä 3 hyppyä ja keinu. Sitten hyppy ja oikealle kaartaen suora putki ja mutkaputki. Tähän asti kaikki meni täydellisesti. Omat käskyt oli kohillaan ja Xena kuunteli hienosti. Seuraavaan hyppyyn käskytin hiukan lepsusti ja siitä kielto. Lopussa ei mitään ihmeenpää. A, hyppy mutkaputki, kepit, hyppy, putki, rengas ja hyppy.
Erityisen merkillepantavaa oli, ettei kepeiltä tullu 5sta. Ali-aikaa oli n.7s sij. 9/23.
Jälkeenpäin alko kohtalaisesti korpeamaan kun tajusin, et kuin lähellä eka nolla oikeestaan oli.
Onnex huomenna on uus päivä ja uus kisa . Ja nyt unta palloon.Adjö.

P.S. Pasi sää et kyllä muista yhtään mitään.

1 kommentti:

Lena ja Hurrilat kirjoitti...

Hieno avaus! Se on pienestä kiinni, mutta se nolla tulee! Tsemppiä huomiseen! :) Lena