lauantai 4. heinäkuuta 2009

Xena Nastolassa 2

Terse!
Kisamatkoilla perinteisesti hyvin nukutun yön jälkeen herättiin uuteen päivään. ja perinteitä kunnioittaen kävin taas aamu-uinnilla.
Sitte lähettiin kisapaikalle. Luvassa oli yksi startti P.Siimeksen tuomaroimana. Rata oli mukavan tuntuinen kun sitä juoksi ilman koiraa.
Eka hyppy oli 45 asteen kulmassa putkeen. Kun Xenan laski maahan 45 asteen kulmassa hyppyyn nähden, sillä oli suora linja putkeen. Näin ollen lähtö ei aiheuttanut ongelmia. Putkelta käännyttiin takaisin 165 astetta hyppyyn. Jäin odottamaan esteen taa. Ei olis kannattanu. Olin kuulemma peittänyt hyppylinjan. Seuraavan hypyn jälkeen mentiin puomille. Vauhti oli kova ja kontakti napsahti kohilleen niin kun ei mitään. Seuraava este oli pelastusrengas, ainakin saman värinen. Siitäkin Xena meni läpi. 90 asteen käännös hyppy ja putki. Kepeiltä taas max. virhemäärä. 2 hyppyä ja keinu. Xena näytti taas olevansa pyrtsi ja jostain syystä hyppäs lankulta sivuun. Allekirjottanut taas näytti olevansa idiootti. Mikä helvetti saa ihmisen ottamaan mielummin hylyn kuin uuden viitosen. Noilla pisteillä sij. olis kumminkin ollu n. 13. Mun miälestä kumminkin tulos on parempi kuin ulos PERKELE. Mut keppejä ja keinuu luk.ottamatta annettiin varmaan taas yleisölle hyvä show. Väkeä riitti ihan hyvin seuraamaan jopa ykkösiä. Mieluusti olisin kyl kisannu vielä Finnish Open radalla, mut ei ollu viälä mein vuoro. Noh, ens vuosikin tulee, hope so.
Nyt on aikaa oleilla vaunulla ja juoda lonkeroa. Huomenna vielä joukkue-kisa ja illalla kotiin.Heihei!

1 kommentti:

Lena ja Hurrilat kirjoitti...

Jaa, jaa sellainen päivä tällä kertaa, vaan pääasia, että radalla viihtyy ja tarjoaa parasta yleisölle!
Hurrilan gängi