maanantai 6. heinäkuuta 2009

Xena AgiRodussa

Yeah! Kisaaviin oli taas saatu kaks joukkuetta, joten vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei tullut puuttumaan.Toisessa joukkueessa perjantaina kakkosiin noussut koirakko teki henk.koh. piste-ennätyksen . Ja hyvät pisteet saivat muutkin.

Meillä kävi säkä, kun saatiin aloittaa mein joukkueesta, oli hiukan helpompaa kun ei tarvinnu odottaa lähtöviivalla.En tiä mikä tää tuomari oli miehiään, mut oli väsänny paskamaisen radan.
Alkuun kaks hyppyä samaan suuntaan,sit täyskäännös hyppy kiertäen, 90 astetta vas. kepeille. Taas tuli esiin mein perusongelma, Koira kuumuu ja ohjaaja kuumuu. No selvittiin siitä kumminkin. 90ast. käännös oik. putkeen, sit hyppy kiertäen,tästä kielto.Sen jälkeen takasinpäin puomi, hyppy ja toinen kiertäen. Takasinpäin keinu lentäen, rengas, vas viistoon hyppy ja toinen toiseensuuntaan ja niitten välistä putkeen. Kolme hyppyä oik. kaartaen, A ja hyppy ja hyppy vas.
Ihmeekseni luin tuloksista, et Xena oli joukkueen toisex paras ja kaikista kisaavista pyrreistä kolmas pisteitä vain 35. Sijoitusta en tarkkaan tiädä eikä oo niin väliikään. Hauskaa kumminkin oli.
Samoin kuin viime vuonnakin möllijoukkue esiintyi paremmin kuin kisaavat. tänä vuonna sij. 3.
Onnea heille.

Seuraavat kisamerkinnät tulee varmaan elokuussa Vaasasta. Ja ensi viikonloppuna mennään erkkariin.Ajatelkaa mää saan olla turisti, kun Ria ohjastaa.

Ei kommentteja: