sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Xena TSAUlla 1.11

Tsippadui!
Xenan kans ei tunnetusti ole koskaan vauhtia puuttunut, eikä puuttunut tänäänkään.
Henry Luomala oli mulle uus tuttavuus, mut oli laatinut tilavan ja nopealle koiralle sopivat radat.
Ekalla radalla suorassa linjassa kaks hyppyy ja vasemmalle kääntyvä putki. Sitten mein kahden kuukauden murheenkryyni, keinu.Xena ampaisi putkesta hirveellä vauhdilla keinuun ja odotti kauniisti keikuttimen laskua ja jatko matkaa kontaktin kautta.Tääkin varmaan oli sen perjantai treenin ansiota.Parin hypyn jälkeen Aalle , hyppy ja tiukasti oik. putkeen. Muuri ja hyppy, minkä jälkeen piti kääntyy tiukasti vasempaan. Valssi oli vähän myöhässä ja X rynni edessä olevalle hypylle.Lopun hypyt ja puomin kontaktikin oli kohillaan. Kohtalaisesti kyrsi kun ilman tota pientä myöhästymistä olis tod.näk. tullu voitto.No pitihän se kymmeneskin hylky hankkii.

Tokakin rata alkoi pitkällä suoralla. Hyppy 2x puomi. Siitä vähän vas. oli taas hyppy. Aattelin etukäteen valssata täsä et saisin vauhtia pois. Onnex en ehtinyt vaan tein onnistuneen takaa leikkauksen.Seuraavalla hypyllä Xena pudotti riman, en kerinny näkee mistä tollanen johtu. Videolta katoin, et just kun se alko ponnistaa ni se kompastui. Aika outoo.No jatkettiin kumminkin oik. kaks hyppyä ja A. Taas kaks hyppyä ja tiukka käännös kepeille. Tätä kohtaa mietin etukäteen pitkään, kummalla puolella ite olisin. kun keppien jälkeiset kaks hyppyä oli pari metriä pois linjalta.Otin kumminkin riskin ja suoritin kepit nurjalta puolelta. Lähestymiskulma oli vaan liian pieni ja siitä kielto.Seuraavien hyppyjen jälkeen tein taas onnistuneen takaa leikkauksen. Loppuun pari rinnakkaista L-putkee ja niitten välissä hyppy ja suoralla kaks hyppyä.
Aika oli taas miinusta melkein 10s. mut virheitä oli liikaa ja sijotus vasta viides.Se ei paljon auta vaiks olis ylivoimasesti nopein. Mut onnex toi saamarin hylkyputki nyt katkes. Ja molemmilla radoilla tapahtu niin paljon hyvää ja meil oli molemmilla pirun kivaa, et tästä on taas hyvä jatkaa.

Suurta hämmennystä on kuulemma aiheuttanut meidän tuleva Max koira.Asia korjaantuu nyt.
Tässä on siis mein uusin asukas Max


1 kommentti:

Riitta ja luppikset kirjoitti...

Voi miten terhakkaan näköinen nuori mies!! Suloinen !!=)

Ja onnea hyllyputken katkosta !=)