sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Aaaaaarrrrrrrrgggggggggghhhhhhhh !!!!!!!!!!!!!!

Agimopo keulii nyt pahasti yli sarvien. Taas kerran lähettiin epäinhimilliseen aikaan mailmalle ottamaan turpaan hylkyjen muodossa.Täll kertaa Tampesteriin Berglundin radolille.
Eka veto oli ihan ok, rata oli vaan suunniteltu hitaille koirille, eikä meil ollu paljookaan tehtävis, kun kakkos ja nelos hypyn etäisyys oli n. 5m ja siina välissä olis tarvinnu suorittaa putki joka oli siinä sivussa. Loppu meni kumminkin komeesti ja oli hienoo tehdä taas kohtalaisen näyttävä suoritus. Tossa kisassa tuli vaan yks nolla. Voittajan aika oli vaan -4s. kun rajana oli 56s.
Toka kisa oli täys farssi. Renkaalta kaks kialtoo ja näykkäsy ja heti perään keinulta kielto ni peli oli selvä. En menny edes rataa loppuun kun paketti ei kerran toiminu, ei siinä olis ollu kellään kivaa. En syytä siitä Xenaa enkä edes itteeni. Kolmen tunnin odotus kisapaikalla vaan on yksinkertasesti liikaa nuorelle koiralle, ja oli herätty jo viideltä.
Sen vaan sanon et nyt saa nää laukkaradat eli konikaukalot riittää. Se alusta oli täysin perseestä. Se oli lanattu ja upotti varmaan 10cm ja paska siellä haisee aina.
Käytiin muuten TSAUlla tekemäs R.Virran radoilla pari hylkyä kans. Taidan lopettaa nää hommat ja itteni kans.

1 kommentti:

Lena ja Hurrilat kirjoitti...

Hurrilassa puhutaan myös joskus nypläyksestä, vaan ei se mikään ratkaisu ole. Hylkyputkia tulee, välillä lyhyempiä välillä pitempiä.
Ajatuksella eteenpäin, eikä se Xena enää niin "nuori" ole. Tsemppiä ja malttia, perusasiat uudelleen hakuun ja kuntoon, kyllä se vauhti riittää nyt vain puhtaita suorituksia.