torstai 1. elokuuta 2013

Agirotu 20132

Heippa taas

Taas ehti vierähtää vähä liian kauan edellisestä päivityksestä ja paljon ehti tapahtua. Aloitetaan ny tapahtumien purku ihan kronologisessa järjestyksessä. Heinäkuun alussa käytiin taas perinteinen agi-rotu. Pari vuotta jäi väliin, mut taas päästiin mukaan ja se olikin mulle jo viides.
Tänä vuonna kisat käytiin jo kolmatta kertaa Teivon raviradalla. Nyt en osallistunu yksilökisoihin lainkaan vaan latasin kaiken energian sunnuntain joukkuekisoihin. Ja nyt oli tilanne vielä sikäli erikoinen et olin joukkueen johtaja kisaaville, kuin myös mölleille. Ja sit vielä tapahtui sellanen ihme, et starttasin Maxin kans hava-mölleissä.Pyrtsien rataa en ala sen tarkemmin läpi käymään, kun se kumminkin löytyy joutubesta. Joukkueessa starttasi Nemo ja Soila. Sit oltiin me ja sitte Tikra ja Sinikka ja vikana Bode ja Jouni. Kisan tuomarina toimi Kermisen Petteri. Täytyy sanoo et onneks Petteri ei noudattanu vanhaa kaavaa ja tehny ihan älytöntä rataa. Tää rata oli helvetin kiva ja ihan suoritettavissa.
Kisaavien joukkueen nimi oli Ranskan Rastat, Nemo tekio joukkueen aionoan nollan. Xena oli ihan omalla tasollaan. Yks rima, puomin alastulo ja toinen A. Eli 15, mut mahtavalla ajalla. Tikra keräs mahtavasta ohjauksesta huolimatta aika paljon pisteitä. Bode oli nolla kerhossa melkein loppuun asti, valitettava kontakti-virhe vikalla A:lla.
Huomioon-ottaen mitä kaikkee radalla tapahtui, sijotus oli ihan kelpo 18.


Sitte päästään siihen mun varsinaiseen jännityksen kohteeseen, eli mini-mölleihin ja Maxin ekaan startiin ever. Tuomarina oli uus tulokas Reetta Mäkelä. Rata oli hypppäri ilman keppejä. Ehkä pieni helpotus meille :)
Eniten mää pelkäsin sitä et lähteeks Max alussa mun mukaan. No se oli kun ihmisen mieli ja tuli mukana ku juna. Tehtiin nollarataa ihan neljänneks viimiselle esteelle asti, ku tuli vastaan muuri, Siit ei Max meinannu selvitä millään ja siit napattiin 20 poitsii. Mut oon ihan tyytyväinen herran avaukseen silti. Ehkä se vielä tulee starttaamaan myös yksilö tasolla.

Heitin muuten tota havajnoukkuetta varten päälle paidan minkä ostin ekasta agi-rodusta Vöyristä 2008. Selässä on teksti - Ihan oikeesti ollaan me treenattu :D


Ei kommentteja: