perjantai 21. kesäkuuta 2013

Xena siellä sun täällä

Terppa

Pakko myöntää ihan surutta, et oon ollu aika huono kynäniekka lähikuukausina. Kisoja on tullu ja menny enkä oo mitään saanu aikaseksi tänne. Jos semmonen ihme olis tapahtunu et joku olis kaipaillu, nii oon tosi pahoillani. Tekosyitä on aina helppo keksii... Just nyt mää en keksi mitään :)

Oolrait. Viime päivityksen jälkeen me käytiin viälä kerran Attllä ennen heidän kesätaukoo. Siit on jo niin kauan aikaa, etten ala käymään niitä läpi sen tarkemmin, enkä edes muistaiskaan millasia tunneskaaloja sillon käytiin läpi. Kolme kisaa kumminkin oli ohjelmas ja tuomarina iki-ihana Eija Berglund. Xena oli ihan oma ittensä ja puomin alastulo oli taas ihan vieras käsite. Ja se oli just ekalta radalta ja tulos 5 ja sija oli muistaakseni 14.
Kaks jälkimmäistä hyllytettiin. Toinen niistä tapahtu ihan radan lopussa vähä  hämärissä olosuhteissa. Me startattiin vikana eli mul ei ollu mikään kiire lähtee siältä pois. Mää otin nortmaaliin tapaan Xenan syleilyyn. Eija oli kävelemäs radalta pois ja vissiin osaa lukee huulilta. No, okei myönnän et sanoin itekseni v***u.
Eija vaan tokaisi, et alkaaks ikä painaa vai mikä on :) Olin meinaan just täyttäny 40.
Kisan jälkeen oltiin kahvilla ja Eija tuli sinne kans ja alko kyselee muilta et miten me saatais toi Rami rauhottuu radalla :) Mää olin ihan  ihmeissäni ku omasta mielestä olin iha rauhallinen.



Alkukesästä käytiin kääntyys Raumalla. Kaks kisaa oli ohjelmas ja tuomarina kitara-sankari Henri Luomala. Ekaks oli  agi-rata. Tosi suvuva ja ihan perkeleen kiva rata. Meille vakkari 5 puomilta. Hyvä aika ja sijotus 8s.
Hyppärillä Xenal keitti taas vähä yli tyyliin all hell breaking loose. Mul ei ollu paljookaan tehtävis ja hylly tuli.

Nii joo viime vkoloppuna käytiin K-nummella sm-kisoissa joukkueen muodossa. Kiven kova ryhmä oli taas koossa. Kolme samaa kun viime vuonna jolloin sijoitus oli 12. Nyt ei menny ihan niin hyvin. Me otettiin Xenan kaa  kaikilta kontakteilta 5 eli tulos 15. Leni ja Sami hyllytti ja Vissan ja Boden nollat ei enää paljon pelastanu ja sijotus oli 35. Nii tuomarina oli Tuomo Pajari. Täytyy sanoo et taas kävi tuuri, niinkun viime vuonnakin ja medeillä oli helpoin rata.
Nyt onkin sit jo juhannus ja ollaan taas Tuorlassa Tsaun kisoissa. Yritän antaa nyt vähä tuoreemman päivityuksen täältä.

Ei kommentteja: