sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Lieto31.11

TSAU:
n kisoissa käytiin AKVAn kans kääntymässä. Vähän jänskätti kun ei olla A:n kans kisattu yli kahteen kuukauteen. Mut ei se radan opettelu sen kummenpaa ole kun ykkösissäkään.Jarmo Jämsä oli laatinut haastavat ja humoristiset radat ja tunnetusti tiukoilla ihanneajoilla.
Eka rata: 4 hyppyy toka vähän vas. sit kaks kertaa 90 astetta oik. Seuraavax puomi ja hyppy nollakulmassa. Oik. puomin ali putkeen, rengas ja pari hyppyy. Taas täyskäännös A, hyppy 2x, mutkaputki, hyppy ja ilkeesti suora putki pari metrii pois linjalta. Kepeille tulokulma oli ainakin 135 as.Loppuun kolme hyppyä vähän vinossa toisiinsa.
AKVA teki taas tasasen varmaa rataa ja tuloksena puhdas nolla. Pitkään roikuttiin tuloslistalla kolmantena, mut lopussa kaks koirakkoa meni ohi.Sinänsä harmillista, mut kun yleisesti ajattelee A:n vauhtia, niin vitos-sija Turussa on sille ihan yber-sika-hyvä.Paikalla oli sentään Länsi-Suomen medi parhaimmisto.

Toka rata oli suurten esteitten osalta edellisen peilikuva. Hyppyjä ja putkia oli vähä siirelty. Jumaklavita, oltiin tekemässä tupla-nollaa, kun kolmannex viimesellä esteellä puomilla tapahtu meillä niin harvinainen kontaktivirhe. Viitonen pudotti sijotuksen 12.Mut samoissa kisoissa kaks ali-aikaa ni pitää olla tyytyväinen.
Oltiin perjantaina Wecan hallilla yksityis-opetuksessa ja sen takia tulos kai oli sen mukaista.

Ei kommentteja: